суббота, 26 марта 2011 г.

Вебінари в дистанційному навчанні

Вебінар - цікавий інструмент для застосування в дистанційному навчанні. Відвідуючи вебінари на різних платформах, переконалася, що дуже практичною і зручною для викладача є WebSoft, який надає можливість інтерактивного спілкування, опитування, керування вебінаром, а також можливість завантажувати не тільки презентації, а й відео. Мій досвід у проведенні вебінарів поки що невеликий, проте розумію, що цією формою роботи нехтувати не можна. Одну із консультацій для підготовки до ЗНО можна подивитись тут  "Давньоруська література"

Словничок
Вебінар (webinar) – навчальний семінар, що відбувається у віртуальному класі і проводиться з використанням онлайн-комунікації. Ведучий і слухачі спілкуються з допомогою відео та аудіо-формату, використовують текстовий чат, презентації.  На екрані можна малювати, писати, підкреслювати, вказувати на щось з допомогою спеціальних інструментів. 

1 комментарий:

  1. А як завантажувати презентацію при проведенні вебінару? Чи можна це зрозуміти в процесі роботи, чи потрібно спеціально цьому навчатися?

    ОтветитьУдалить